Demonstracijski center

Demonstracijski center predstavlja središče za usposabljanje, prikaz in deljenje strokovnega znanja ter izkušenj na področju kmetijstva. Je stičišče znanosti, gospodarstva, izobraževanja in kulture.
V svojem primarnem poslanstvu navduševanja za enkratno atraktivno doživetje z aktivnostmi v centru nagovarjamo predvsem turiste, organizirane skupine, društva, zavode in podjetja. Tako so namenjene različnim deležnikom – od partnerskih podjetij, pa vse do končnih uporabnikov.
Ker želimo svoje znanje prenesti na otroke in mlade, pripravljamo in organiziramo različne prilagojene izobraževalne dogodke za osnovne in srednje šole, fakultete in druge strokovne ustanove. Z izobraževanjem otrok in mladine pa posledično prenašamo znanje tudi na njihove družine ter učitelje.

V prostih terminih je center kot konferenčni prostor oz. sestankovalnica na voljo za raznovrstne dogodke. Na površini 35 m2 in opremljen z multimedijsko opremo omogoča organizacijo sestanka, konference, mreženjskih dogodkov in drugo.
Med odmori ali ob zaključku dela vam lahko postrežemo tudi z okrepčilom.