Bela golobica Bogojina

Počitniška hiška je dobila ime po znameniti Plečnikovi cerkvi v Bogojini, ki so jo poimenovali tudi "Bela golobica." Nastanitev spada v eno izmed poslovnih enot Kmetijsko turistične zadruge Žitek, katere osnovna naloga je povezovanje lokalnih ponudnikov na območju Pomurja in trženje teh produktov pod skupno blagovno znamko.

Nastanitev daje občutek prijetnega intimnega domačega kotička s pridihom sodobne opremljenosti. Primerna je za družine z otroki, ki si želijo več prostora, veliko dvorišče za gibanje ali ki želijo doživeti dopust oz. počitnice na kmetiji, saj lahko prisostvujete pri vsakodnevnih opravilih na kmetiji. Ob hiši na drogu je tudi štorkljino gnezdo, kamor se vsako leto vračajo štorklje.

Oprema v počitniški hiški:
-        Površina 65 m2
-        Za 5 oseb; soba 1: 1 x postelja za dve osebi; soba 2: 2 x postelja za eno osebo; dnevna soba: kavč z raztegljivim ležiščem za eno osebo
-        Veranda pred glavnim vhodom
-        Brezplačno parkirišče (rezervacija ni potrebna)
-        Brezplačni kabelski internet; prenosnik
-        Nameščeni komarniki na oknah
-        Velika kuhinja za pripravo hrane z jedilno mizo
-        Štedilnik s pečico
-        Hladilnik
-        Pralnica s pralnim strojem
-        TV z ravnim zaslonom
-        Kopalnica s tušem
-        Vključene brisače
-        Brezplačna uporaba koles za 4 odrasle osebe
-        Hišni ljubljenčki so dobrodošli.
-        V hiši je prepovedano kajenje

Na naši kmetiji je vzpostavljena Lokalna trgovina zadruge Žitek, kjer je mogoč nakup pridelkov in izdelkov lokalnih ponudnikov.
Turistične atrakcije v okolici: Terme3000 in Terme Vivat v Moravskih toplicah, Plečnikova cerkev v Bogojini, Lončarstvo v Filovcih, Bukovniško jezero v Dobrovniku, Rotunda v Selu.
Po dogovoru je možen tudi najem električnega vozila Renault Twizy, za bolj zabavno odkrivanje Pomurja.

Za najem počitniške hiške izpolnite obrazec v rubriki POVPRAŠEVANJE na naši spletni strani. Lahko pa nas tudi pokličete na 041 673 032 ali nam pišete na info@kmetija-camplin.si.
VABLJENI!